Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

Krachtige Omvormer: Altijd Energie Onderweg

01

Veelzijdigheid:

Stroom voor diverse elektronica onderweg, van laptops tot kleine apparaten.

02

Efficiëntie:

Hoogwaardige energieomzetting, minimaliseert energieverlies en beschermt de auto-accu.

03

Veiligheid:

Ingebouwde bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en lage spanning voor veilig gebruik van de omvormer en aangesloten apparaten.

LSP II 1500 - 1kWh

Prijs: 1900 EX. Btw

piek 2600W - vermogen 1500W

1. Werkverlichting: Sterke bouwlampen of LED-werklampen

2. Kleine kantoorapparatuur: Laptops, printers, scanners.

3. Mobiele laadstations: Voor het opladen van accu's, tablets, laptops

LSP II 2000 - 1kWh

Prijs: 2595 EX. Btw

3500W - vermogen: 2000W

1. Basis Elektrische gereedschappen: Zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines, zaagmachines

2. Kleine Verwarmingstoestellen: Elektrische kachels of verwarmingsventilatoren voor het regelen van de temperatuur op de werkplek tijdens koude dagen.

LSP II 2500 - 1kWh

Prijs: 2995 EX. Btw

4000W - vermogen: 2500W

1. Uitgebreid Elektrische gereedschappen: Zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines, zaagmachines

2. Grote Verwarmingstoestellen: Elektrische kachels of verwarmingsventilatoren voor het regelen van de temperatuur op de werkplek tijdens koude dagen.

LSP II 3000 2kWh

Prijs: 3695 EX. Btw

piek 5000W - vermogen: 3000 w

Met een 3000 watt omvormer in jouw bedrijfswagen kun je een breed scala aan zware apparaten van stroom voorzien, inclusief enkele van de zwaarste apparatuur die je op een bouwplaats zou kunnen gebruiken.

Professionele montage

Bij Werk en Berg begrijpen we de behoeften van moderne aannemers en vakmensen die onderweg zijn naar verschillende werklocaties. Daarom bieden we een uitgebreide service voor de professionele montage van omvormers in werkvoertuigen, zodat je elektronische apparaten van stroom kunt voorzien terwijl je onderweg bent.

Waarom Kiezen Voor Onze Service?

Expertise in Montage: Ons team van ervaren monteurs zorgt voor een nauwkeurige en veilige installatie van omvormers in jouw werkbus. We begrijpen de unieke eisen van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de omvormer naadloos wordt geïntegreerd in jouw voertuig, zodat je direct aan de slag kunt.

Efficiënt Opladen Tijdens het Rijden: Met ons geïnstalleerde laadsysteem wordt de omvormer automatisch gevoed terwijl je onderweg bent, waardoor je apparatuur altijd klaar is voor gebruik wanneer dat nodig is. Dit verhoogt de productiviteit van jouw team en elimineert de noodzaak om handmatig apparaten aan te sluiten en los te koppelen.

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft voor hun omvormersysteem. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget, of je nu op zoek bent naar een standaardomvormer of een geavanceerder systeem met hoger vermogen.

Altijd Stroom: Omvormers

Met onze professioneel gemonteerde omvormers geniet je van ongeëvenaard gemak tijdens jouw werkzaamheden. Ontdek de voordelen:

Flexibiliteit op Locatie: Geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. Met onze omvormers heb je altijd toegang tot stroom, waar je ook bent. Of je nu op een afgelegen bouwplaats bent of onderweg naar een klus, jouw elektronische apparaten zijn altijd operationeel.

Naadloze Integratie: Onze monteurs zorgen voor een naadloze integratie van de omvormer in jouw werkvoertuig. Geen rommelige kabels of onhandige installaties. Alles is netjes georganiseerd en klaar voor gebruik, zodat jij je kunt concentreren op jouw werk.

Betrouwbaarheid en Veiligheid: Onze hoogwaardige omvormers zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties om jouw apparatuur en voertuig te beschermen. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze systemen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.