Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

zelf monteren

bedrijfswageninriching zelf installeren
procab bedrijfswageninrichting zelf installeren
Kan ik de bedrijfswageninrichting zelf installeren

Wil je zelf installeren? Ontvang jouw complete bedrijfswageninrichting met zorgvuldige levering en duidelijke handleiding om . Wij zorgen ervoor dat alle benodigde onderdelen aanwezig zijn, zodat jij direct aan de slag kunt met het optimaliseren van jouw werkruimte. Geen gedoe, gewoon eenvoudig en efficiënt.

bouten
moeren

Bij Werk en Berg zorgen we ervoor dat alle onderdelen van onze bedrijfswageninrichtingen compleet worden geleverd, inclusief alle benodigde bouten en moeren voor montage. Al je kiest voor verzending dien je de kast zelf te assembleren. Heb ervoor hebt gekozen om de inrichting af te halen, hoeft alleen nog de inrichting aan je auto te bevestigen.

Met onze zorgvuldige voorbereiding en levering ben je verzekerd van een moeiteloze installatie. Alles wat je nodig hebt, wordt meegeleverd, waardoor je snel aan de slag kunt met het inrichten van je bedrijfswagen.

Beugels

Onze hoogwaardige RVS beugels met sleufgaten zijn een ideale oplossing voor diverse bevestigingsbehoeften. Met een dikte van 3 mm bieden ze duurzaamheid en stabiliteit. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en inclusief een beugel om zelf op maat te maken, bieden ze veelzijdigheid en gemak in gebruik.

Onze beugels worden geleverd met 6 mm RVS bouten en blindklinkmoeren. Hiermee zorgen we voor een stevige en betrouwbare bevestiging. De RVS bouten bieden duurzaamheid en de blindklinkmoeren zorgen voor een veilige en efficiënte montage. Vertrouw op onze hoogwaardige bevestigingsoplossingen voor een solide resultaat.

Blind klink moeren

Het gebruik van blindklinkmoeren is een handige manier om sterke bevestigingen te creëren zonder dat er aan de achterkant van het onderdeel toegang nodig is. Om een blindklinkmoer te installeren, heb je een blindklinkmoertang nodig. Plaats de moer in het gat en knijp de tang samen om de moer vast te zetten. Het resultaat is een stevige en betrouwbare verbinding die geschikt is voor verschillende toepassingen.

NoordLock

Nord-Lock ringen zijn van cruciaal belang voor veilige en betrouwbare verbindingen. Dankzij hun unieke ontwerp voorkomen ze het losdraaien van bouten en moeren, zelfs onder extreme omstandigheden zoals trillingen en dynamische belasting. Met Nord-Lock ringen kun je erop vertrouwen dat je verbindingen stevig en stevig blijven, waardoor potentiële risico's en ongevallen worden geminimaliseerd.

Plaats Nord-Lock ringen tussen de moer en het oppervlak, met de afgeschuinde zijde tegen het oppervlak. Draai de moer stevig vast voor een veilige en betrouwbare verbinding die bestand is tegen trillingen en losdraaien.

Rampa moeren

Rampa moeren zijn essentieel voor een stevige en nauwkeurige bevestiging van elementen op een 12 mm dikke vloer. Met hun specifieke ontwerp zorgen ze voor een optimale passing en voorkomen ze losraken of verschuiven. Kies voor betrouwbaarheid en stabiliteit met Rampa moeren.

Wij leveren M6 Rampa moeren voor een stevige bevestiging. Voor een optimale grip en stabiliteit dien je een 9 mm gat in de vloer te boren, zodat het schroefdraad van de Rampa moer stevig in het hout kan verankeren. Kies voor een betrouwbare bevestigingsoplossing met onze Rampa moeren.

Aanvullende
Voorschriften

1. Plaats bij voorkeur één of meerdere beugels op elke staander voor extra stabiliteit.

2. Gebruik 3 Rampa moeren voor elke voet die van staander tot staander gaat.

3. Bevestig elke beugel met 2 bouten aan de inrichting en met 4 bouten aan de auto.

4. Gebruik bij iedere verbinding de nord-lock ringen zodat het net los kan trillen. met moment sleutel op 19nm vast zetten.

Zorg ervoor dat alle bevestigingen stevig worden vastgezet met geschikte bevestigingsmiddelen om een solide en duurzame bevestiging van onze inrichting te waarborgen.

Belangrijk

Het is altijd belangrijk om volgens de voorschriften te werken bij het monteren of assembleren van onze producten. Mocht je ergens tijdens het proces tegen problemen aanlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen bij eventuele vragen of uitdagingen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je een succesvolle en probleemloze ervaring hebt met onze producten.

Ontdek ons uitgebreide assortiment in de webshop voor nog meer mogelijkheden en configuraties. Mocht je specifieke wensen hebben die niet vermeld staan, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of WhatsApp. We staan klaar om met je mee te denken en de mogelijkheden te bespreken.

Hier zie je een aantal voorbeelden

Basecab 380 VLT bedrijfswageninrichting

Basecab 380VLT

Basecab 380 VLV bedrijfswageninrichting

Basecap 380VLV

Basecab 380 SLV bedrijfswageninrichting

Basecab 380SLT

Basecab 380 VLV bedrijfswageninrichting

Basecap 380SLV