Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

Bedrijfswagen accessoires

Krijg onbeperkte toegang tot duizenden accessoires voor bedrijfswageninrichting in tientallen categorieën. Allemaal van topkwaliteit en geselecteerd door experts.

Welkom bij Werk en Berg in Sassenheim

Jouw partner voor maatwerk bedrijfswageninrichting in regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Een functionele bedrijfswageninrichting biedt optimale efficiëntie en productiviteit. Onze ervaren ontwerpers zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve en efficiënte oplossingen. Of het nu gaat om een complete bedrijfswageninrichting of enkele specifieke aanpassingen, wij hebben de expertise en ervaring om het te realiseren.

Geef jouw bedrijfsbus een upgrade met een nieuwe accessoires 

Wij verzorgen de bedrijfswageninrichting voor elke bedrijfsbus ongeacht het budget in regio Amsterdam en Rotterdam. We bieden een breed scala aan producten, van eenvoudige legborden tot complete bedrijfswageninrichtingen met ladesystemen, werkbanken, wandbekleding en verlichting. Onze producten zijn duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan.

Het gemak van de juiste accessoires.

01

Getrainde monteurs

Voor al onze accessoires zijn wij officiële dealer en gecertificeerd om deze producten te mogen monteren.

02

Korte lijnen

Bij de meeste leveranciers zijn kunnen we direct spullen bestellen en zijn ze snel binnen

03

kwaliteit

Alles accessoires zijn met zorg uitgezocht en gaan alleen een partnerschap aan met bedrijven die ook zelf de producten ontwikkelen zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Meeste gebruikte accessoires.

Imperiaal

Een imperiaal is een stevig bagagerek dat op het dak van een bedrijfswagen wordt gemonteerd. Het biedt extra laadruimte en is ideaal voor het vervoeren van lange of grote voorwerpen zoals ladders, buizen en planken. Met een imperiaal maximaliseer je de functionaliteit van je voertuig en houd je de binnenruimte vrij voor ander gereedschap en materialen.

Clayton power 230V

Een Clayton Power omvormer is een hoogwaardig apparaat dat gelijkstroom (DC) omzet naar wisselstroom (AC), waardoor je elektrische apparaten in je bedrijfswagen kunt gebruiken. Deze omvormers zijn betrouwbaar en efficiënt, en ideaal voor het aandrijven van gereedschap, laptops en andere apparatuur. Met een Clayton Power omvormer zorg je ervoor dat je altijd de benodigde stroomvoorziening bij de hand hebt, ongeacht waar je bent.

Side-steps / sidebar

Side-steps zijn praktische tredes die aan de zijkant van je bedrijfswagen worden gemonteerd. Ze maken het in- en uitstappen gemakkelijker en veiliger, vooral bij hogere voertuigen. Daarnaast bieden side-steps extra bescherming tegen stoten en beschadigingen aan de zijkant van je wagen. Ze combineren functionaliteit met een stoere uitstraling, wat ze een waardevolle toevoeging maakt aan elke bedrijfswagen.

1.

Verkoop

Wanneer je binnenwandelt of contact opneemt met ons, zullen onze experts jouw behoeften en budget bespreken en een op maat gemaakte oplossing voorstellen die past bij jouw situatie. In onze showroom hebben we diverse onderdelen staan waar je uit kan kiezen. We bieden een gratis offerte aan en als je akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak om de bedrijfswageninrichting te installeren. 

2.

Montage

Onze ervaren monteurs zullen de bedrijfswagen inrichting in onze montage hal installeren. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent en snel weer aan het werk kunt. We zorgen ervoor dat alles veilig en duurzaam is geïnstalleerd, zodat je bedrijfswageninrichting meerdere werkbussen mee gaat meegaat. Hier door kun je de inrichting over jaren afschrijven.

3.

Nazorg

Onze service stopt niet na de installatie. We bieden ook nazorg om ervoor te zorgen dat je bedrijfswageninrichting altijd optimaal blijft presteren. Als er problemen zijn of als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen en we zullen ervoor zorgen dat deze snel worden opgelost. We bieden ook periodiek onderhoud om ervoor te zorgen dat je bedrijfswageninrichting veilig en efficiënt blijft werken.

Procab Bedrijfswagen inrichting

Procab is onze eigen ontworpen bedrijfswageninrichting, speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen van professionals te voldoen. Onze oplossingen bieden optimale functionaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Met Procab creëer je een perfect georganiseerde werkruimte in je voertuig, met slimme opbergmogelijkheden en robuuste materialen die tegen een stootje kunnen. Kies voor Procab en ervaar het verschil van een inrichting die echt met jou en jouw werk meedenkt.

Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige bedrijfswageninrichting en handige lades van Tanos/Systainer

Maak kennis met onze hoogwaardige bedrijfswageninrichting en ontdek de vele voordelen die ze bieden. Van optimale opbergruimte tot een slimme indeling in jouw bedrijfswagen, onze systemen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. En met de super handige lades van Tanos/Systainer wordt het opbergen van koffers van verschillende merken een fluitje van een cent.

Een efficiënte werkplek met onze bedrijfswageninrichting en Tanos/Systainer lades

Waarom kiezen voor onze bedrijfswageninrichtingen in plaats van traditionele houten betimmeringen? Onze modulaire opbouw zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte en maakt het gemakkelijk om alles georganiseerd te houden. Daarnaast zijn onze inrichtingen duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen slijtage, vocht en andere omstandigheden. Waardoor je jaren vooruit kan en het minimaal  auto overleeft.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze bedrijfswageninrichting is voorzien van bevestigingspunten en vergrendelingssystemen, zodat jouw gereedschappen en materialen stevig op hun plaats blijven, zelfs tijdens het rijden. Hierdoor minimaliseren we het risico op schade en verhogen we de veiligheid op de weg. Het is bij ons ook mogelijk om jouw eigen bedrijfswageninrichting te ontwerpen.