Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

Bedrijfswageninrichting projecten ↴

Mercedes Sprinter L2H2
Begin project
Binnen en buitenkant
Grill, zonneklep, velgen, flitsers en sidebars
Vorige slide
Volgende slide

Transformatie van een Mercedes Sprinter

Voor een gerenommeerd totaalbouwbedrijf hebben we een Mercedes Sprinter van binnen en van buiten volledig aangepakt. 

Opdracht:

De klant wilde de mooiste sprinter van nederland hebben en een efficiënte en georganiseerde werkplek in hun Mercedes Sprinter om materialen en gereedschappen overzichtelijk op te slaan en gemakkelijk toegankelijk te maken.

Oplossingen:

Voor de Systainer koffers uitreklades.

Voor voorraad euro bakken en grote lades

Voor de buitenkant Grill, onderlip, zonneklep, flitsers, achter opstap en sidebars

Mercedes Sprinter L2H2
Begin project
Voorzien van festool
Vorige slide
Volgende slide

Mercedes Sprinter Ingericht voor Festool Gereedschap

Voor een professioneel houtbewerkingsbedrijf hebben we een Mercedes Sprinter volledig aangepast voor het gebruik van Festool gereedschap. Dit project omvatte zowel de inrichting van het interieur allemaal in de kenmerkende Festool kleurstelling.

Opdracht:

De klant wilde een perfect georganiseerde werkplek in hun Mercedes Sprinter, specifiek voor het gebruik van Festool gereedschap en accessoires.

Oplossingen:

We hebben de binnenruimte van de Sprinter ingericht met op maat gemaakte kasten en Systainers die speciaal zijn ontworpen voor Festool gereedschap. Uitschuifbare lades zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle gereedschappen, terwijl de werkbank en opbergvakken perfect passen bij de Festool kleurstelling van groen.

Begin project
Vorige slide
Volgende slide

Mercedes Sprinter Ingericht voor Festool Gereedschap

Voor een professioneel infra bedrijf hebben we een Mercedes Sprinter volledig aangepast. Dit project omvatte de inrichting van het interieur van de bedrijfswagen, inclusief een omvormer van 4000 Watt, een werkbank en scheppenbakken op elke achterdeur.

Opdracht:

De klant wilde een efficiënte werkplek in hun Mercedes Sprinter, specifiek ingericht voor infra werkzaamheden met alle benodigde apparatuur en opbergmogelijkheden.

Oplossingen:

We hebben de Sprinter ingericht met een robuuste werkbank, op maat gemaakte kasten en uitschuifbare lades voor gemakkelijke toegang tot gereedschappen. Beide schuifdeuren bieden snelle toegang tot de werkruimte, terwijl scheppenbakken op elke achterdeur handig zijn voor het opbergen van lang gereedschap.