Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

Krachtige Omvormer: Altijd Energie Onderweg

01

Veelzijdigheid:

Wanneer je een omvormer laat inbouwen in jouw bedrijfswagen, zorgt deze voor stroom voor diverse elektronica onderweg, van laptops tot kleine apparaten.

02

Efficiëntie:

De omvormer zorgt voor hoogwaardige energieomzetting, minimaliseert energieverlies en beschermt de auto-accu.

03

Veiligheid:

Ingebouwde bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en lage spanning voor veilig gebruik van de omvormer en aangesloten apparaten.

LSP II 1500 - 1kWh

Prijs: 1900 EX. Btw

piek 2600W - vermogen 1500W

1. Werkverlichting: Sterke bouwlampen of LED-werklampen

2. Kleine kantoorapparatuur: Laptops, printers, scanners.

3. Mobiele laadstations: Voor het opladen van accu's, tablets, laptops

LSP II 2000 - 1kWh

Prijs: 2595 EX. Btw

3500W - vermogen: 2000W

1. Basis Elektrische gereedschappen: Zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines, zaagmachines

2. Kleine Verwarmingstoestellen: Elektrische kachels of verwarmingsventilatoren voor het regelen van de temperatuur op de werkplek tijdens koude dagen.

LSP II 2500 - 1kWh

Prijs: 2995 EX. Btw

4000W - vermogen: 2500W

1. Uitgebreid Elektrische gereedschappen: Zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines, zaagmachines

2. Grote Verwarmingstoestellen: Elektrische kachels of verwarmingsventilatoren voor het regelen van de temperatuur op de werkplek tijdens koude dagen.

LSP II 3000 2kWh

Prijs: 3695 EX. Btw

piek 5000W - vermogen: 3000 w

Met een 3000 watt omvormer in jouw bedrijfswagen kun je een breed scala aan zware apparaten van stroom voorzien, inclusief enkele van de zwaarste apparatuur die je op een bouwplaats zou kunnen gebruiken.

Omvormer inbouwen in jouw bedrijfswagen

Bij Werk en Berg in Sassenheim kan je een omvormer laten inbouwen in jouw bedrijfswagen. We begrijpen de behoeften van vakmensen die onderweg zijn naar verschillende werklocaties. Daarom bieden we een uitgebreide service voor de professionele montage van omvormers in werkvoertuigen, zodat je elektronische apparaten van stroom kunt voorzien terwijl je onderweg bent.

Waarom door ons een omvormer in jouw bedrijfswagen laten inbouwen?

Expertise in montage: laat door ons team van ervaren monteurs nauwkeurig en veilig een omvormer inbouwen in jouw bedrijfswagen. We begrijpen de wensen van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de accessoire op de juiste manier wordt geïntegreerd in jouw voertuig, zodat je direct aan de slag kunt.

Efficiënt opladen tijdens het rijden: met ons geïnstalleerde laadsysteem wordt de omvormer automatisch gevoed terwijl je onderweg bent, waardoor je apparatuur altijd klaar is voor gebruik wanneer dat nodig is. Dit verhoogt de productiviteit van jouw team en elimineert de noodzaak om handmatig apparaten aan te sluiten en los te koppelen.

Maatwerkoplossingen: we begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft voor hun omvormersysteem. Daarom bieden we maatwerkoplossingen wanneer je een omvormer wilt laten inbouwen in jouw bedrijfswagen. Deze zijn afgestemd op jouw behoeften en budget, of je nu op zoek bent naar een standaardomvormer of een moderner systeem met een hoger vermogen.

Altijd stroom: omvormers

Wanneer je door ons een omvormer laat inbouwen in jouw bedrijfswagen, geniet je van ongeëvenaard gemak tijdens jouw werkzaamheden. Ontdek de voordelen:

Flexibiliteit op Locatie: heb je geen stopcontact in de buurt? Geen probleem. Met onze omvormers heb je altijd toegang tot stroom, waar je ook bent. Of je nu als bouwvakker op een afgelegen bouwplaats bent of onderweg naar een klus, jouw elektronische apparaten zijn altijd operationeel.

Naadloze integratie: Onze monteurs zorgen voor een naadloze integratie van de omvormer in jouw werkvoertuig. Geen rommelige kabels of onhandige installaties. Alles is netjes georganiseerd en klaar voor gebruik, zodat jij je kunt concentreren op jouw werk.

Betrouwbaarheid en Veiligheid: Onze omvormers zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn voorzien van veiligheidsfuncties om jouw apparatuur en voertuig te beschermen. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze systemen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kom langs in de showroom of vraag direct een offerte aan

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden wij onze omvormers voor jouw bedrijfswagen alleen op aanvraag aan. Wil je een geschikte omvormer laten inbouwen in jouw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk kunnen adviseren en de juiste omvormeroplossing voor jou kunnen samenstellen. Indien gewenst doen we de hele inrichting van jouw bedrijfswagen, zodat jij met een goed georganiseerde bus de weg op kan.