Werk en Berg bedrijfswagen inrichtingen

Contact: 0635621594

Accessoires voor een bedrijfswagen

Bij Werk en Berg in Sassenheim krijg je onbeperkt toegang tot duizenden accessoires voor jouw bedrijfswagen in tientallen categorieën. Deze accessoires, die variëren van praktische opbergoplossingen tot technologische toevoegingen, zijn allemaal van topkwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door onze experts om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Geef jouw bedrijfswagen een upgrade met de nieuwste accessoires

Wij verzorgen de bedrijfswageninrichting voor elke bedrijfsbus ongeacht het budget. We bieden een breed scala aan producten, van eenvoudige legborden tot complete bedrijfswageninrichtingen met:

Onze producten zijn duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan.

Het Gemak Van De Juiste Accessoires

01

Getrainde Monteurs

Wij zijn officiële dealer en gecertificeerd om deze accessoires in jouw bedrijfswagen te mogen monteren.

02

Korte Lijnen

Bij de meeste leveranciers kunnen we direct de accessoires voor jouw bedrijfswagen bestellen en zijn ze snel binnen.

03

Kwaliteit

Alle accessoires voor jouw bedrijfswagen zijn met zorg uitgezocht. We gaan alleen een partnerschap aan met bedrijven die ook zelf de producten ontwikkelen zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Meest Gebruikte Accessoires

Imperiaal

Een imperiaal is een stevig bagagerek dat op het dak van een bedrijfswagen wordt gemonteerd. Het biedt extra laadruimte en is ideaal voor het vervoeren van lange of grote voorwerpen zoals ladders, buizen en planken. Met dit accessoire maximaliseer je de functionaliteit van je bedrijfswagen en houd je de binnenruimte vrij voor ander gereedschap en materialen.

Clayton power 230V

Een Clayton Power-omvormer is een hoogwaardig apparaat dat gelijkstroom (DC) omzet naar wisselstroom (AC), waardoor je elektrische apparaten in je bedrijfswagen kunt gebruiken. Ze zijn betrouwbaar en efficiënt, en ideaal voor het aandrijven van gereedschap, laptops en andere apparatuur. Met een Clayton Power zorg je ervoor dat je altijd de benodigde stroomvoorziening bij de hand hebt, ongeacht waar je bent.

Side-steps / sidebar

Side-steps zijn praktische tredes die aan de zijkant van je bedrijfswagen worden gemonteerd. Ze maken het in- en uitstappen gemakkelijker en veiliger, vooral bij hogere voertuigen. Daarnaast bieden side-steps extra bescherming tegen stoten en beschadigingen aan de zijkant van je wagen. Ze combineren functionaliteit met een stoere uitstraling, wat ze een waardevolle toevoeging maakt aan elke bedrijfswagen.

1.

Verkoop

Wanneer je binnenwandelt of contact opneemt met ons, zullen onze experts jouw behoeften en budget bespreken en een op maat gemaakte oplossing voorstellen die past bij jouw situatie. In onze showroom hebben we diverse accessoires voor een bedrijfswagen staan waar je uit kan kiezen. We bieden een gratis offerte aan en als je akkoord gaat, plannen we een afspraak om de inrichting te installeren.

2.

Montage

Onze ervaren monteurs zullen de inrichting in onze montagehal installeren. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent en snel weer aan het werk kunt. We zorgen ervoor dat alles veilig en duurzaam is geïnstalleerd, zodat je de inrichting meerdere werkbussen en jaren meegaat.

3.

Nazorg

Onze service stopt niet na de installatie. We bieden ook nazorg om ervoor te zorgen dat de inrichting van je bedrijfswagen inclusief accessoires altijd optimaal blijft presteren. Als er problemen zijn of als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen en we zullen ervoor zorgen dat deze snel worden opgelost. We bieden ook periodiek onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je inrichting veilig en efficiënt blijft werken.

ProCab

ProCab is onze eigen ontworpen inrichting, speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen van professionals te voldoen. Onze oplossingen bieden optimale functionaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Met ProCab creëer je een perfect georganiseerde werkruimte in je voertuig, met slimme opbergmogelijkheden en robuuste materialen die tegen een stootje kunnen. Kies voor ProCab en ervaar het verschil die echt met jou en jouw werk meedenkt.

Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige bedrijfswageninrichting en handige lades van Tanos/Systainer

Maak kennis met onze hoogwaardige inrichtingen en ontdek de vele voordelen die ze bieden. Van optimale opbergruimten tot een slimme indeling in jouw bedrijfswagen, onze systemen en accessoires zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. En met de super handige lades van Tanos/Systainer wordt het opbergen van koffers van verschillende merken een fluitje van een cent.

Een efficiënte werkplek met onze bedrijfswageninrichting en Tanos/Systainer lades

Waarom kiezen voor onze inrichtingen in plaats van traditionele houten betimmeringen? Onze modulaire opbouw zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte en maakt het gemakkelijk om alles georganiseerd te houden. Daarnaast zijn onze inrichtingen duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen slijtage, vocht en andere omstandigheden. Zo kan je jaren vooruit.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze inrichting is voorzien van bevestigingspunten en vergrendelingssystemen, zodat jouw gereedschappen en materialen stevig op hun plaats blijven, zelfs tijdens het rijden. Hierdoor minimaliseren we het risico op schade en verhogen we de veiligheid op de weg.

Laat ons jouw accessoires monteren

Met de juiste accessoires kun je de functionaliteit en efficiëntie van jouw bedrijfswagen aanzienlijk verbeteren. Deze accessoires zorgen niet alleen voor een beter georganiseerde werkruimte, maar verhogen ook de veiligheid en het comfort tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Laat ons jouw bedrijfswagen transformeren met hoogwaardige accessoires en neem hiervoor contact met ons op.